> NIEUWS

> PROJECTEN

> STUDIO

> Visie

> CV

> Contact

> Quickscan

STUDIO KA > VREDENOORDLAAN 4B > ROTTERDAM > KVK 50262238
MEER WETEN?
Maak vrijblijvend een afspraak via info@studioKA.nl

Studio KA werkt aan een breed scala aan opdrachten van grootschalige woning- en utiliteitsbouw tot (verbouwingen van) het individuele woonhuis.

Wij zien iedere opgave als een nieuwe uitdaging om te zoeken naar innovatieve oplossingen.
Samen met de opdrachtgever analyseren wij de wensen en potenties van de opgave en werken we naar een passend ontwerp. Vanuit een inspirerende samenwerking met een opdrachtgever komen de beste projecten voort
.

Hierbij wordt de locatie zorgvuldig in beeld gebracht en worden zo nodig diverse varianten onderzocht.
De wensen van de gebruiker spelen hierin een belangrijke rol: kennis van de toekomstige bewoner of gebruiker vormt de basis van een goed functionerend ontwerp.

Wij werken niet volgens een bepaalde stijl maar nemen de randvoorwaarden van de opgave als leidraad voor het ontwerp. We laten ons inspireren door de locatie, de achtergrond van het programma of de geschiedenis van de plek. Studio KA ontwerpt gebouwen met een sterk gevoel voor schoonheid die de functie en het gebruik van het gebouw reflecteren.

Wij werken graag in een omgeving waarin wij uitgedaagd worden om het beste uit onszelf en anderen te halen en waar diverse disciplines elkaar kunnen versterken.
Studio KA werkt daarom met een netwerk van professionals waaruit een multidisciplinair ontwerpteam kan worden samengesteld. Denk hierbij aan architecten, interieurarchitecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en bouwkundigen. Zo wordt voor iedere opgave het juiste team ingezet om te komen tot een complete ontwerpoplossing.